Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 11.12.2007 16:27:40

007
Користувач
Реєстрація: 02.03.2007
К-ть повідомлень: 14

аспірантура в Research Center Juelich

це копія повідомлення, що з'явилося сьогодні на forum.ukrweb.net (мотороллер не мій smile )

мыша написав раніше:

Вот знакомый прислал. Research Center Juelich - серьезный институт, хорошая библиотека, отличное обеспечение сотрудников, находится в лесу, потому любители деревенек живут в 15 минутах езды велосипедом, а любители больших городов - в Кельне или Аахене (30 мин машиной).

Уважаемые коллеги!

В нашей группе (Research Center Juelich (fz-juelich.de), Germany) появились несколько вакансий для аспирантов. Общая направленность - взаимодействие органических молекул с неорганическими поверхностями (металлы, полупроводники etc). Подробно о тематике нужно договариваться индивидуально - возможно многое, от синхротронных исследований до низкотемпературного СТМа. Требования простые - активность и заинтересованность, приличная фундаментальная подготовка. Желательно Европа/Россия/С.Америка. Другие варианты рассматриваются smile Контракт. Если у вас на примете есть подходящие кандидатуры, поспособствуйте пожалуйста!....

phd.position.available@googlemail.com
Alex Sabuch

PS Если у кого-нибудь есть опыт поиска толковых аспирантов, буду очень благодарен за советы

Поза форумом

#2 12.12.2007 00:28:33

Ozaporozhets
Користувач
Реєстрація: 11.07.2007
К-ть повідомлень: 35

Re: аспірантура в Research Center Juelich

Всесвiтньо відома на ринку сировини для керамічної та будiвельної промисловостi компанія Товариство – Glazura, Чеська Республiка (www.glazura.cz) - член мiжнародної групи Торрецид, Iспанiя (www.torrecid.com)  –запрошує на роботу випускників хімічного факультету. Відкрито вкансію торгівельно-технічного заступника директора на украïнсько-росiйському ринку. Вимоги до кандидата: хiмiчна освiта, знання англiйської, української та  росiйської мов, готовнiсть до навчання (кандидати, що прийняті на роботу, проходять перепідготовку  в навчальному центрі в Іспанії). З пропозиціями звертатись за адресою: rhribek@glazura.cz

Поза форумом

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] ClaudeBot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.025 секунд, виконано 8 запитів - Використано пам'яті: 556.62 КБ (Пік: 603.19 КБ) ]