Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 12.05.2005 22:36:21

adsh
реалист
Місце: КНУ, химфак
Реєстрація: 12.05.2005
К-ть повідомлень: 803
Веб-сайт

ЧаВо

Запитання, що найчастіше задаються користувачами форуму

Реєстрація

Увага! Не використовуйте під час реєстрації пошту в доменах Яндекс та Mail.ru. Лист на них фізично не дійде із серверів з України, через введені урядом України санкції проти цих кампаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Зайдіть на сторінку реєстрації, як логін введіть атомну масу (ціле число) найпоширенішого лужного металу, як пароль введіть валентність марганцю в перманганаті калію (цифру).

Ці заходи введені для запобігання реєстрації спамерських облікових записів.

Запитання. А сторінки не оновлюються - доводиться постійно самому оновлювати sad .

Відповідь. Це неправильне налаштування браузера. Для Internet Explorer:

Control Panel => Internet Options => General => Temporary Internet files => Settings => Зберегти для нових версій stored pages => Every visit to the page

Для інших браузерів – аналогічно.

Ще таке буває при використанні таких виробів, як WinProxy – вони не вміють правильно кешувати документи.

Запитання. А навіщо потрібна реєстрація і чи потрібна вона взагалі?

Відповідь. Реєстрація не є обов'язковою, але вона надасть вам доступ до додаткових можливостей. Наприклад, з'явиться можливість редагувати та видаляти свої повідомлення, додавати власний підпис до всіх повідомлень, підписатися на нові повідомлення форуму, надіслати учаснику форуму e-mail прямо через форум.

Запитання. Що таке "підписка" і яка вона буває?

Відповідь. Всі зареєстровані учасники форуму можуть підписатися на повідомлення на e-mail про те, що в темі, на яку Ви підписалися, за час Вашої відсутності на форумі з'явилися нові повідомлення. Див. посилання "Підписатися та відстежувати тему" внизу кожної теми. У випадку, якщо Ви вже підписані на цю тему, в тому ж місці з'явиться посилання "Відписатися".

Підписка буває двох видів - лише повідомлення про нові повідомлення та повідомлення про нові повідомлення плюс самі нові повідомлення. Що Вам більше подобається – вибирайте самі. Ця опція встановлюється глобально, у властивостях вашого профілю - "Включати повідомлення повністю, під час підписки на нові повідомлення форуму".

Майте на увазі, що якщо у темі, на яку Ви свого часу підписалися, за час Вашої відсутності на форумі, з'явилося кілька нових повідомлень, то повідомлення про це на Ваш e-mail буде надіслано лише один раз.

Запитання. Як, зайшовши на форум, дізнатися, що за час моєї відсутності на форумі з'явилися нові повідомлення в будь-яких темах?

Відповідь. Скористайтеся посиланням "Теми: Нові" у верхній частині праворуч заголовної сторінки. Внизу ліворуч заголовної сторінки ви зможете позначити всі повідомлення як прочитані.

Крім того, при появі нових повідомлень, присутній ліворуч форуму / теми, що проглядається Вами, квадратик стане пофарбованим. Додатково, при перегляді списку тем, праворуч від заголовків тем, у яких з'явилися нові повідомлення, з'явиться посилання "Нові повідомлення". Клікнувши по ній, ви перейдете до кінця теми, що містить нові повідомлення.

Запитання. Чи можу я якось змінювати зовнішній вигляд моїх повідомлень - тип шрифту тощо?

Відповідь. Ви можете використовувати відповідні кнопки зверху форми для введення повідомлень. Детальна довідка з цього питання доступна за посиланням.

Запитання. Як мені дізнатися точне посилання на конкретне повідомлення?

Відповідь. Під датою створення кожного повідомлення (у лівій колонці) прописано його URL.

Запитання. Як мені завантажити файл або картинку на форум?

Відповідь. Використовуйте посилання "Завантаження" праворуч внизу форми набору повідомлення.

Запитання. Я не знайшов відповіді на своє запитання.

Відповідь. Напишіть адміністратору форуму: adsh (at) univ.kiev.ua.

Відредаговано adsh (10.09.2017 03:29:46)

Поза форумом

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] claudebot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.025 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 565.13 КБ (Пік: 611.7 КБ) ]