Форум хімфаку КНУ

Неформальне спілкування навколо факультетського життя

Ви не зайшли.

Оголошення

Увага! Пошта в доменах Яндекс і Mail.ru не працюватиме у профілях форумчан через введені урядом України санкції проти цих компаній. Всім, хто раніше використовував подібну пошту, для збереження колишньої функціональності форуму, рекомендується змінити її.

Форум є місцем неформального спілкування абітурієнтів, студентів, випускників та співробітників факультету. Всі повідомлення, опубліковані на форумі, відображають виключно точку зору їхніх авторів і, в жодному разі, не є офіційною позицією факультету. Зі свого боку, адміністрація форуму стежить лише за дотриманням загальноприйнятих норм громадського спілкування та технічною працездатністю форуму.

Для тих, хто не має кириличної розкладки клавіатури - віртуальна клавіатура. Бажаємо вам приємного проведення часу!

#1 21.06.2006 00:31:16

Оргкомитет
Гість

Студенческая Республика: 1-2 июля!

Привіт!

З радістю повідомляємо, що незважаючи на всі складнощі  1- 2 липня 2006 року в Києві проводитиметься Молодіжний фестиваль „Студентська республіка - 2006”, організаторами якого виступають:

o    ВМГО „Народно-демократична ліга молоді”,
o    Всеукраїнська студентська рада при Міністерстві освіти та науки України, Студентська рада м. Києва,
o    Спілка ініціативної молоді.

Програма фестивалю передбачає організацію студентських наметових містечок кожного з вищих навчальних закладів, проведення семінарів та тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань та творчих конкурсів, турніру з гри „Мафія”, квесту, соціальної гри „Вибори студентського мера міста Києва”.

ПЕРЕМОЖЦІ ФЕСТИВАЛЮ ВІЗЬМУТЬ УЧАСТЬ В ФІНАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ ПРОЕКТУ – ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ (24-26 СЕРПНЯ, КРИМ)

Команда має складатися з 5-10 учасників.
Кількість команд від кожного ВНЗ – необмежена.
Оргвнесок  - 20 грн з учасника (ці кошти тільки частково покривають витрати на проведення фестивалю).

Внесок можна буде зробити на республіці готівкою, або перераховувати на р/р 26002000733001 в Київській філії АТ "Укрінбанк" МФО 300 250, ЄДРПОУ 20078990 (Одержувач – ВМГО „НДЛМ”. Призначення платежу – участь у фестивалі).

Заявку на участь команди необхідно надіслати до 27 червня 2006 р. на адресу: stud.respublika@list.ru

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 592 95 50, 8 (067) 745 59 76

#2 21.06.2006 00:32:21

Оргкомитет
Гість

Re: Студенческая Республика: 1-2 июля!

Пожалуйста, смело спрашивайте любые вопросы и требуйте заявку!

Наш адрес - stud.respublika@list.ru

#3 21.06.2006 00:33:12

Студреспублика
Гість

Re: Студенческая Республика: 1-2 июля!

СТУДЕНТСЬКА РЕСПУБЛІКА

Всеукраїнський молодіжний фестиваль, який відбувається на всій території України та проходить одночасно в усіх обласних центрах, АР Крим, містах Київ та Севастополь на День молоді.
Проект проводиться щорічно з 1998 року. Символічно, що перший фестиваль проходив в столиці у Гідропарку. З тої пори за рейтингами одна з найкращих “Студентських республік” України – саме Київська.
За 8-річну історію проекту громадянами столичної Республіки стали: Олег Скрипка, лідер гурту ВВ; високі державні посадовці (Міністри у справах сім’ї, дітей та молоді, народні депутати України, Голови державних організацій) тa інші.
Вже п’ятий рік поспіль фестиваль є переможцем урядового конкурсу проектів серед молодіжних громадських організацій та включений до плану заходів Міністерства України у справах сім’ї, дітей та молоді щодо святкування Дня молоді та Дня Конституції. Київська Республіка буде офіційним заходом в рамках святкування Дня молоді в столиці.
Основна ідея – це створення справедливого демократичного суспільства.
Студентська республіка – це ефективна форма, яка здатна втілити в життя демократичні принципи. Молодь завжди була найбільш прогресивною частиною людства, проте, їй почасти не вистачає досвіду. Звідси і потреба створення моделі, здатної втілити в реальному житті демократичні засади.
У Португалії на практиці молодь бореться за свої інтереси. Об’єднуючись за місцем проживання, португальські студенти створюють спільноти, які мають свій статут, гімн, прапор та назву – це називається Студентською республікою. В одному місті є 26 таких республік. В Португалії вони існують вже понад 50 років, ще з часів диктатури. Об’єднавшись, студенти змогли ефективно захищати свої права, відстоювати інтереси. Перед тим, як прийняти людину до республіки, йому влаштовували ініціацію (посвяту). У Польщі також можна зустріти Студентську республіку, однак на рівні разової акції.
В Україні Республіці вже 8 років. Перша акція проходила в Києві у Гідропарку і називалася stud & land. З наступного року stud & land переріс в Студентську республіку в усіх регіонах України.
Створення соціально-ігрової моделі суспільства, організованого в студентську країну, що складається з наметових містечок, які стають студентськими міні-державами зі своїми законами, валютою, кордонами, владою. Жителями “країни” є студенти, що представляють більшість українських ВНЗ III-IV рівня акредитації. Кожна делегована команда має можливість презентувати свою Альма-матер, позмагатися з іншими командами в різноманітних конкурсах, вікторинах, спортивних змаганнях.
В Києві Студентська республіка стала найбільш цікавим заходом до Дня молоді для Засобів масової інформації. Інтерес журналістів до події дуже значний. Всі загальнонаціональні канали, видання, радіо, Інтернет беруть участь у висвітленні фестивалю. Сюжети на ТБ виходять в prime time у випусках новин (Інтер, 1+1, Новий канал, ICTV, Тонис, 1 національний та ін.). Статті виходять з фото на prime шпальтах (2000, Сегодня, Хрещатик та ін.).

Зараз в цій темі користувачів: 0, гостей: 1
[Bot] ClaudeBot

Низ форуму

Під управлінням FluxBB
Модифікував Visman

[ Згенеровано за 0.063 секунд, виконано 7 запитів - Використано пам'яті: 567.61 КБ (Пік: 614.18 КБ) ]